Jornada Windows a l’EPS

Posted on febrer 28, 2012 
Filed under Agenda

Windows-7-Logo

Windows serà a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida el dia 22 de març, de 11:00 a 14:00 i de 15:30 a 19:00.

Amb el panell de la sort de Windows et divertiràs i aprendràs a manejar eines windows: amb SkyDrive tindràs el teu espai reservat en el núvol per guardar tot el que vulguis, modifica qualsevol arxiu siguis on siguis amb Office Web Apps, tots els teus contactes de Facebook, Twitter i LinkedIn en el teu Windows Phone i amb l’ajuda del Windows Live Movie Maker i Windows Live Photo Gallery podràs editar qualsevol foto o vídeo perquè es vegin millor, …

I si vols conèixer la sensació de jugar a la consola amb el teu propi cos, vine a provar les últimes novetats de Xbox360 amb Kinect.

L’activitat es realitzarà al vestíbul de la planta -1 de l’EPS. Vine i amb una mica de sort tornaràs a casa amb un bon regal Microsoft sota el braç: maquinari, càmeres digitals, home Cinema i moltes coses més. I si això et sembla poc, sortegen un pack de consola Xbox 360 4GB amb Kinect

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree