Proves cangur 2012

Posted on febrer 28, 2012 
Filed under Agenda

200429_1593468276883_1241199816_31221411_4884872_n

El proper dijous, 15 de març, a l’Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, es durà a terme les PROVES CANGUR 2012 organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, organització que, en la demarcació de Lleida, compta amb la col·laboració del Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida.

La prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per una comissió catalano-valenciano-balear és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en una prova de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els enunciats els prepara, en una reunió internacional l’associació Le Kangourou sans Frontières. Llavors els participants i les participants d’arreu d’Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d’una hora i un quart per intentar resoldre’ls.

A les Proves Cangur hi poden participar alumnes de 3r d’ESO, alumnes de 4t d’ESO, alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà i alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.

MATEMATICA2

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree