Competició Robocode en el marc de la Festa Major de l'Estudiantat de la UdL

Posted on abril 11, 2013 
Filed under Agenda

robocode_logo_tanks

En el marc de la Festa Major de l’Estudiantat de la UdL que es celebrará al Campus de Cappont el proper 25 d’abril, el grup de recerca en Computació Distribuïda i el grup de recerca en Intel·ligència Artificial,  estan organitzant la tercera edició de la competició de robots “virtuals” dins de l’entorn Robocode (http://robocode.udl.cat/). La competició es durà terme a l’Auditori del CCCT.

Robocode és un joc de Programació on l’objectiu és desenvolupar un tanc de batalla que lluiti amb altres tancs, i es durà a terme en dos categories: 1 vs 1 i per equips. L’activitat està dirigida a alumnes de la UdL i a qualsevol altra persona interessada. Cada participant o equip programarà un Robot Virtual (Agent Intel·ligent) que  s’enfrontarà  a altres Robots en un camp de batalla, el robot que  demostri més habilitats  serà  el guanyador.

L’objectiu de l’activitat es introduir als alumnes en la programació de sistemes intel.ligents d’una forma divertida. La programació i simulació de les batalles és suportada per una plataforma de Programari Lliure anomenada Robocode (http://robocode.sourceforge.net).

Els guanyadors, tant de la categoria 1 vs. 1 com de la categoria per equips, rebran els següents premis:

- 1r Premi: 1 tablet
- 2n Premi: 1 disc dur extern
- 3r Premi: 1 ratolí inhlàmbric

Més informació: jplanes@diei.udl.cat

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree