Google beca dos projectes d'estudiants del Màster en Enginyeria Informàtica de l'EPS de la UdL

Posted on juliol 10, 2013 
Filed under Notícies. EPS

img_2648

Ismael Arroyo, en una activitat de divulgació en el marc de l'antic Mercatec organitzat per l'EPS i l'ICE

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Els projectes de dos estudiants del Màster en Enginyeria Informàtica de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida han estat becats per la multinacional Google amb una dotació de 5000$ per continuar desenvolupant les seves idees aquest estiu. Els projectes d’investigació d’en Ismael Arroyo i en Joan Llimiñana han estat dos dels 1.200 projectes elegits d’entre més de 30.000 projectes presentats arreu del món.

Ismael Arroyo, que actualment està preparant la seva tesi doctoral en el marc del Grup de Recerca en Computació Distribuïda de l’EPS de la UdL, va presentar un projecte de bench-marking per optimitzar el dispositiu Líquid Galaxy, que ofereix una experiència inmersiva en el programa Google Earth. Per la seva banda, Joan Llimiñana, que està treballant en els seu Projecte de Final de Màster, va presentar un projecte per permetre mostrar al Líquid Galaxy dades obertes d’organitzacions.

Premsa

diarisegre

La Mañana

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree