Presentació oficial del Google Developers Group de Lleida

Posted on setembre 20, 2013 
Filed under Notícies. EPS

_DSC7544

El grup de desenvolupadors de Google a Lleida (Google Developers Group) es va presentar ahir a la Sala de Videoconferències del Campus de Cappont, en un acte conjunt presidit per en Francesc Giné, director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, en Andreu Ibáñez, gerent de l’empresa Ponent 2002 i en Andrés Leonardo Martínez,  Developer Program Manager de Google España.

L’acte va despertar una gran curiositat i va gaudir d’una gran acollida per part de la societat lleidatana, ja que més de 100 persones van assistir a la presentació oficial del GDG. Així mateix, va comptar amb la presència d’en Josep Clotet, gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Antoni Saldaña, responsable Coordinador d’Informàtica i Tecnologies en Ajuntament de Lleida i diversos caps de Grups de Recerca vinculats a l’EPS de la UdL.

Un GDG és un grup de desenvolupadors i creadors de continguts tècnics, reconegut oficialment per Google, interessats en les tecnologies Google, com Android, App Engine, Google Chrome, o APIs com Maps API, YouTube API y el Google Calendar API. A més també està pensat per a organitzar trobades, conferències, tallers i activitats de caire tècnic d’una forma periòdica per a estendre l’ús de les tecnologies google i altres.

Els responsables van explicar la missió del grup,  els projectes en que treballen i les activitats en les que tenen previst participar.

Com es pot contactar ?

Blog www.gdglleida.com

Google + http://goo.gl/DQErq

Forum http://goo.gl/o064K

Email gdglleida@gmail.com

Twitter @gdglleida

Premsa

20 de setembre de 2013

diarisegre

Imatges

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree