Hesoft Group: informàtica al servei de la salut

Posted on gener 13, 2014 
Filed under Notícies. EPS

Hesoft

Hesoft Group, és un projecte empresarial de serveis sorgit de la Universitat de Lleida, i integrat per en Josep Cuadrado i en Francesc Solsona, professor a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

Hesoft Group va crear un programa informàtic que “ajuda” a deixar de fumar. Aquest software anomenat CP-F (Control de Pacients Fumadors) es va desenvolupar a partir de l’encàrrec de la Unitat de Tabaquisme de l’Hospital Santa Maria de Lleida. Gràcies a un contacte continuat (via SMS i internet) els professionals de la salut poden fer un seguiment tècnic i psicològic del fumador, ajudant-lo en tot moment a superar les situacions de risc. El programa, a més, permet visualitzar de forma automàtica gràfiques evolutives de l’estat del pacient, generar avisos o suggerències, dietes alimentàries, …

Seguint aquestes premisses Hesoft Group també ha adaptat el sistema i ha desenvolupat programes de seguiment i acompanyament per a malalts hipertensos, per a la gestió de l’odontologia, i de malalties com la diabetis,  la nutrició, l’alcoholisme i les drogodependències.

Mes Info

Premsa

12 de gener de 2014

La vanguardia 2

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree