Assegurança de viatge per als alumnes de l'EPS en les seves estades internacionals

Posted on gener 22, 2014 
Filed under Notícies. EPS

Enginyers-EPS-UdL

Gràcies a un conveni amb la Mútua del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya els alumnes de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) que gaudeixin d’una estada en altres països en el marc de programes de mobilitat, podran beneficiar-se d’una assegurança internacional d’assistència en viatge.

El conveni es va signar ahir per part del rector de la UdL, Roberto Fernández; el director de l’EPS, Francesc Giné; el president de la demarcació de Lleida del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, Joaquim Llop; i el president de la Mutualitat de Previsió Social del Col·legi d’Enginyers, Joan Munt.

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Premsa

22 de gener de 2014

diarisegre

La Mañana

23 de gener de 2014

Bon Dia

enginy

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree