FotoMath 2013. Concurs de fotografia matemàtica

Posted on febrer 5, 2014 
Filed under Agenda

FotoMath 2013

Ja es aquí la tercera edició del concurs de fotografia matemàtica FotoMath 2013, organitzat pel Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida.

El concurs FotoMath va nèixer amb l’objectiu de fer palesa la presència de les matemàtiques en la vida quotidiana, així com d’animar a la  recerca, la creativitat i la divulgació d’aquesta ciència. L’èxit de les dues primeres edicions FotoMath 2009 i FotoMath 2011, l’ha convertit en  un certamen de caràcter biennal. Animeu-vos a tornar a participar!

El concurs està obert a tothom qui vulgui participar-hi. La presentació de les fotografies es realitza en format digital i mitjançant la web del concurs: http://www.fotomath.udl.cat/ El tema de les fotografies ha d’estar relacionat amb el món de les matemàtiques, en les seves múltiples manifestacions: figures geomètriques, mosaics, simetries, càlcul numèric, estadística i atzar, etc…

El termini de presentació finalitza el proper 16 de febrer de 2014.

S’estableixen tres premis:

• 1r. premi: Samsung Galaxy Note 10.1 3G & Wi-Fi
• 2n. premi: GoPro Hero 3 Silver edition.
• 3r. premi: Càmera Olympus SZ-14.

Visiteu la web del concurs, on hi ha tota la informació rellevant:
http://www.fotomath.udl.cat/

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree