El món celebra el desè aniversari de Facebook (Col. Carles Mateu)

Posted on febrer 6, 2014 
Filed under Notícies. EPS

face

Facebook va complir el passat 4 de febrer, deu anys de vida des del seu naixement en una habitació de Harvard.

Vuit anys després que s’obrís a tots els internautes , la xarxa social suma més de 1.300 milions de comptes creats i els canvis estètics , funcionals i nous serveis han estat una constant fins a arribar al disseny actual del mur.

El creador i CEO de Facebook , Mark Zuckerberg , ha celebrat la dècada de vida de Facebook : “Ha estat un viatge increïble fins a la data , i estic molt agraït de formar part d’això . Ha estat fabulós veure com les persones han utilitzat Facebook per crear comunitats reals i ajudar-se els uns als altres de tantes maneres “.

En motiu d’aquesta efemèride el Diari Segre va publicar una notícia en la que va col·laborar el professor de l’Escola Politècnica Superior, Carles Mateu.

Premsa

5 de febrer de 2014

diarisegre

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree