Xerrada Màster en Enginyeria Informàtica

Posted on febrer 7, 2014 
Filed under Agenda

UdL-EPS

Aquest segon semestre organitzarem tres xerrades relacionades amb els estudis del Màster en Enginyeria Informàtica. Com sabeu, els estudis de grau donen accés a la professió d’Enginyer Tècnic Informàtic, i els estudis de Màster a la professió d’Enginyer Informàtic.

La primera xerrada serà demà dimecres 19 de febrer a les 16:00h a la Sala de Graus de l’EPS. El coordinador presentarà els aspectes acadèmics del màster, pla d’estudis, matrícula … També participaran alguns ex-alumnes del màster, que exposaran la seva experiència.

A les altres dues xerrades convidarem representants del món empresarial, responsables de recursos humans i membres del Col·legi d’Enginyers Informàtics de Catalunya, amb qui debatrem sobre les sortides professionals del màster i l’exercici de la professió d’Enginyer Informàtic. Més endavant, ja us informarem de les dates.

Desitgem que sigui del vostre interès, i esperem la vostra assistència.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree