Xerrada GEI: Reptes i oportunitats de la Internet of Things. Món Arduino, sensors i casos pràctics

Posted on febrer 8, 2014 
Filed under Agenda

iot

En el marc de l’assignatura Plataformes en Xarxa del Grau en Enginyeria Informàtica, el proper dilluns dia 24 de febrer a la tarde es farà una xerrada en la que professionals del sector laboral vinculat amb les temàtiques tractades a l’assignatura compartiran experiències i projectes amb nosaltres (coneixeu SmartyRiver? -especialment interessant per les repercussions que va tenir en la detecció de les riuades del Pre-Pirineu de Lleida, com a exemple de plataforma útil per la vida real, i que fins i tot pot salvar vides i evitar danys materials-).

La intenció és oferir una visió real per tal d’acostar-vos al món laboral i de l’empresa, des d’una perspectiva i sector específics.

Per descomptat, la xerrada no està enfocada exclusivament als estudiants d’aquesta assignatura, ans al contrari.

Títol de la xerrada :Reptes i oportunitats de la Internet of Things. Món Arduino, sensors i casos pràctics‘.

A més a més de comptar-nos casos pràctics i experiències amb els seus projectes reals i en funcionament, faran una demo on-line de la plataforma web i portaran algun component hardware tipus Arduino, sensors… per a que pugueu veure, tocar i remenar aquests tipus d’artilugis.

Ponents :

Eisharc Jaquet Solé, Co-founder & CEO
Enric Vidal Rosó, Co-founder & CTO
Empresa: Arantec Enginheria SL (podeu consultar alguns dels seus projectes a: SmartyPlanet)

Sala : Graus de l’EPS (2.03)
Hora : 17 h. (àprox.)
Duració estimada: unes 2 hores, comptant amb el temps per a intercanvi d’impressions amb vosaltres i feedback en general.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree