L' EPS al programa Cafeïna de Lleida TV

Posted on febrer 17, 2014 
Filed under Notícies. EPS

2013_03_CAFEINA

Avui dilluns 17 de gener, a partir de les 15.15h a l’espai Cafeïna de Lleida TV, en Francesc Giné, director de l’Escola Politècnica Superior i en Fernando Guirado, professor de l’EPS i responsable de la FIRST LEGO League Lleida, faran difusió de la competició internacional de robòtica que, per tercer any, organitza l’EPS a Lleida i que es desenvoluparà el proper dissabte 22 de febrer al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (Jaume II, 67).

Podeu seguir l’entrevista a través de la TV, o bé  via web a lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina o al facebook: www.facebook.com/cafeinaLleidaT

Videos

Programa

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree