Enginyeria Informàtica i Enginyeria Industrial, els perfils més sol·licitats per les empreses participants a Fira Treball UdL

Posted on març 28, 2014 
Filed under Notícies. EPS

FiraOcupacioUdL2014

Les empreses que van participar ahir en la primera edició de la Fira d’Ocupació de la Universitat de Lleida (Fira Treball UdL), busquen habitualment als seus futurs treballadors entre els perfils propis dels enginyers informàtics, els enginyers industrials i els titulats en administració i direcció d’empreses.

La I Fira de l’Ocupació de la UdL ha volgut posar en contacte empreses (un total de 45)  i entitats de Lleida amb estudiants i titulats universitaris per tal de facilitar la seua incorporació al mercat laboral. Aquesta voluntat de la UdL  per facilitar l’entrada al mercat de treball dels estudiants ja era evident, tant amb les pràctiques en empreses en tots els graus (essent la única universitat de Catalunya i la segona d’Espanya que manté pràctiques curriculars en empresa a tots els seus graus), en l’oferta de dobles graus, així com en la formació dual empresa-universitat, però aquesta primera Fira d’Ocupació, celebrada ahir al CCCT del Campus de Cappont, es va donar un pas més en aquesta direcció.

Així mateix, la valoració d’aquesta iniciativa per part de les empreses ha estat unànimement favorable, ja que es bàsic que els estudiants i el món acadèmic s’atansin al mercat laboral i copsin les seves necessitats i inquietuds. El coordinador de la Fira i professor de l’Escola Politècnica Superior, Fernando Guirado, va destacar aquest fet, així com el perfil transversal de les empreses convidades.

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Premsa

28 de març de 2014

diarisegre

EMILleida.jpg

La Mañana

Videos

Lleida tv

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree