Trobada Apps & Games Lleida: Unity 3D

Posted on abril 2, 2014 
Filed under Agenda

unity3d

Us volem  informar d’una nova trobada de la iniciativa de creadorsd’apps i videojocs de Lleida, Apps & Games Lleida,  gestionada per Jesús Bosch i Xavier Pereta, amb l’’objectiu de donar a conèixer que s’està s’està fent sobre apps i videojocs, compartir experiències i aprendre en un ambient distès i informal.

La primera trobada es va desenvolupar el passat 13 de març i ja us hem vam informar. La  SEGONA TROBADA, que es realitzarà  el proper dijous 3 d’Abril a les 19:00h, al pub Antares, versarà sobre Unity 3D,  un dels entorns per a desenvolupar videojocs multi plataforma (navegadors, mòbils, tableta, ordinadors) més accessibles i utilitzats arreu del món.

Trobareu tota la informació referent a aquesta trobada així com l’enllaç per apuntar-vos AQUÍ

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree