Concurs Coritel App: Pràctiques remunerades + possibilitats d'incorporació laboral

Posted on octubre 20, 2014 
Filed under Agenda

05654CV_imagen 340x195 Coritel App catalan_v1

Coritel, empresa del Grup Accenture especialitzada en prestació de serveis tecnològics, ha posat en marxa Coritel App, un repte als universitaris de Catalunya perquè creïn una aplicació mòbil que connecti a tots els professionals d’una empresa.

Coritel App està dirigit a estudiants d’últims cursos d’Enginyeria, llicenciatura, grau o postgrau d’Informàtica, Telecomunicacions, Física, Matemàtiques i Estadística de les universitats i centres de postgrau de Catalunya. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se en www.coritelapp.com.

Coritel, amb aquest concurs, vol donar una oportunitat als estudiants d’últims cursos de demostrar la seva capacitat d’innovació i els seus coneixements tecnològics. Els participants s’hauran de registrar fins al 27 d’octubre a www.coritelapp.com i formar un equip de dues o tres persones (no és possible competir de manera individual).

Els membres de l’equip guanyador podran realitzar pràctiques remunerades en Coritel (Grup Accenture) durant sis mesos amb un horari adaptat a les seves necessitats. Durant les pràctiques, els guanyadors participaran en projectes reals i aprendran amb els millors professionals de tecnologia de Coritel. A més de les pràctiques, els guanyadors rebran com a premi un regal tecnològic d’última generació.

A més, Coritel espera contractar 120 empleats més a través de projectes com el concurs de CoritelApp, per tant considerem que aquesta iniciativa pot ser d’interès per als estudiants de l’EPS, ja que gràcies a aquest concurs posarà accedir a una de les 120 vacants que l’empresa té disponibles.

+INFO

Període d’inscripció: Fins al 27 d’octubre

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree