Simulació de votació electrònica entre l'estudiantat de l'EPS i sorteig d'una tauleta

Posted on octubre 20, 2014 
Filed under Agenda

p1010003-1024x685

Grup de Recerca en Criptografia i Grafs de l’EPS, desenvolupador de la plataforma de votació electrònica

El proper 19 de novembre els estudiants de la UdL estan convocats a les Eleccions dels seus representats en els Òrgans de Govern i Representació de la UdL.

L’Escola Politècnica Superior i, en conseqüència, el seu alumnat cridat a aquesta elecció, formen part d’un pla pilot de la UdL referent a la votació electrònica. Així doncs, tots els estudiants de l’EPS podran exercir el seu VOT ELECTRÒNIC des de les 12:00h del 17 de novembre fins a les 12:00h del 19 de novembre.

Amb l’objectiu de facilitar a l’alumnat la participació a les eleccions en la  modalitat electrònica, els propers 4 i 5 de novembre es realitzarà una simulació, mitjançant el mateix sistema de votació, del sorteig d’una tauleta a triar entre 4 models:

- Apple Ipad Air 2 16GB
- Samsung Galaxy TabPRO  16GB
- Lenovo ThinkPad Tablet 2 32GB
- Kindle Fire HDX 8.9 16 GB
.

Tots els alumnes de l’Escola que participin en aquesta simulació de les eleccions, a realitzar els propers 4 i 5 de novembre, entraran en un sorteig d’una tauleta del model més votat que es realitzarà el 24 de novembre (el resultat d’aquest sorteig es publicarà en el web del centre).

NO HO DUBTEU, PARTICIPEU EN LA SIMULACIÓ DE VOT ELECTRÒNIC I PODREU GUANYAR UNA TABLET!

INFORMACIÓ SOBRE EL SORTEIG DE LA TAULETA

MANUAL DE VOTACIÓ DEL SORTEIG D’UNA TAULETA EN 7 PASSOS

PREGUNTES I RESPOSTES FREQÜENTS SOBRE EL SORTEIG

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree