FIRST LEGO League – World Class Learning Unleashed. Trobada amb experts

Posted on octubre 21, 2014 
Filed under Agenda

header_world_class

Quin és el futur de l’educació?

Amb el desafiament 2014 FLL WORLD CLASS, més de 230.000 nens, nenes i joves d’entre 10 i 16 anys de més de 70 països redissenyaran com adquirim coneixements i habilitats en el segle XXI. Els equips ensenyaran als adults que necessiten aprendre i de quina manera volen aprendre.

El proper 13 de novembre a l’Auditori del CCCT del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL), es realitzarà una reunió d’experts en innovació en aprenentatge, amb l’objectiu d’ajudar i assessorar als equips, entrenadors i participants de la IV edició de la FIRST LEGO League de Lleida (FLL), organitzada per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdL, que aquest any gira entorn al repte ”World Class Learning Unleashed”.

Participaran en la reunió:

- Sra. Dolors Mayoral, coordinadora d’innovació docent de la UdL

- Mcmillam Education Iberia, empresa líder en el sector de continguts educatius, tant en paper com digital. Pertany a un dels grups editorials internacionals més grans i reconeguts a nivell mundial, Macmillan Science and Education. La seva visió és ampliar les fronteres de l’aprenentatge i el descobriment en oferir el millor contingut i les solucions tecnològiques més innovadores als estudiants, docents i investigadors.

- Diversos professors, experts en innovació educativa de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree