Confirmació restaurant per al Sopar d'antics alumnes, professorat i PAS de l'EPS: Restaurant El Bristot-Hotel Zenit Lleida.

Posted on novembre 3, 2014 
Filed under Notícies. EPS

Aquest any el sopar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior tindrà lloc el divendres 21 de novembre a partir de les 21:00h al Restaurant El Bristot – Hotel Zenit Lleida [com arribar-hi], així que reserveu aquesta data en la vostra agenda.

La carta del sopar es la següent:

Carta El Bristot

.

Les persones que vulgueu efectuar la inscripció/pagament per al sopar del dia 21 de novembre heu de fer un INGRÉS/TRANSFERÈNCIA de 26 euros amb la referència SOPAR EPS al número de compte del Banc de Santander:

ES17 0049   6594   33   2595091062

En el moment de la inscripció/pagament cal adjuntar les següents dades (IMPORTANT):

- NOM i COGNOMS
- EL SEGON PLAT A TRIAR, D’ACORD A LES REFERÈNCIES: BACALLÀ, VEDELLA, ÀNEC o LLUÇ

Si voleu més informació podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic (info@eps.udl.cat) o bé al telèfon 973 702758 (Enric); No obstant, us anirem informant de l’esdeveniment a la web de l’Escola , així com a Facebook i Twitter i a la xarxa Alumni EPS.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree