X. Rodríguez i J.M. Burgués, socis de l'empresa BeAT i professors de l'EPS, guanyen el premi als millors arquitectes emprenedors atorgat pel CAC

Posted on novembre 3, 2014 
Filed under Notícies. EPS

28596 - copia

Els arquitectes de l’empresa lleidatana BeAT Associates han estat guardonats com els millors arquitectes emprenedors del sector edificació del passat bienni, atorgat pel Collegi d’Arquitectes de Catalunya, en col·laboració amb el Banc de Sabadell. Són socis de BeAT els professors de l’Escola Politècnica Superior, en Xavier Rodriguez i en Josep Maria Burgués.

Els arquitectes van apostar per la internacionalització en un moment en el que el sector de la construcció estava en un mal moment i, gràcies a aquesta aposta l’any 2011 van arribar a Xile on, fins al moment, han dut a terme projectes tan rellevants com la restauració del teatre de Viña del Mar o la reconstrucció de més de 70 cases afectades pel sisme del 2010. Feines que a la postre els ha suposat la consecució d’aquest guardó.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree