Lliurament oficial del premi AETI 2014

Posted on desembre 15, 2014 
Filed under Notícies. EPS

El  passat 21 de novembre els alumnes distingits amb el Premi AETI, que atorga l’Associació d’Empreses de Tecnologia i Sistemes d’Informació de Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida van rebre, simbòlicament,  els seus premis en el decurs del sopar d’antics alumnes, professorat i PAS de l’Escola Politècnica Superior de mans del Sr. Òscar López, vicepresident d’AETI.

Avui s’ha realitzat, gràcies al compromís i suport de l’Associació d’Empreses de Tecnologia i Sistemes d’Informació de Lleida (AETI), el lliurament oficial del premi en metàl·lic al millor TFG per a en Josep Pon i al millor  TFM per a en Santiago Risco, dels estudis de la branca informàtica de l’EPS.

Felicitats a tots dos!

IMG_9716

Mes Info

.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree