L’EPS suspèn els exàmens previstos per avui (tot el dia) per causes meteorològiques

Posted on febrer 4, 2015 
Filed under Notícies. EPS

IMG_9783

Tot i que a Lleida capital sembla que les condicions estan millorant força, però tenint en compte que, a hores d’ara, encara neva de forma intensa a la Segarra i de forma moderada a La Noguera, i seguint les recomanacions del Servei Català de Transit en que es demana als usuaris que evitin desplaçar-se entre les províncies de Barcelona i Tarragona/Lleida pels talls a l’A-2, AP-7 i AP-2 a causa de les condicions climatològiques, la direcció de l’Escola Politècnica Superior ha decidit ANUL·LAR TAMBÉ ELS EXÀMENS D’AQUESTA TARDA.

Així doncs, finalment queden anul·lades totes les activitats d’avaluació d’avui 4 de febrer, tant de matí com de tarda.

Us comuniquem que avui s’informarà concretament  de la  re-programació (dia, hora i aula) de cadascun dels exàmens anul·lats ahir dimecres per causes meteorològiques.  En principi, des de la direcció de l’Escola s’intentarà que es realitzin tots la propera setmana.

Disculpeu les molèsties

Imatges

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree