Projectes d’alta tecnologia creats i desenvolupats a l’EPS

Posted on febrer 9, 2015 
Filed under Notícies. EPS

IMG_9923

Dos dels grups de recerca de la Universitat de Lleida vinculats de forma directa a l’Escola Politècnica Superior van ser protagonistes d’un reportatge dedicat als projectes d’alta tecnologia que es desenvolupen des de Lleida.

L’article es va centrar en alguns dels projectes desenvolupats des de el Grup de Recerca en Processat de Senyal i Robòtica i el Grup de Recerca en Interacció Persona-Ordinador.

En concret, s’expliquen els següents projectes: els dissenys de sistemes amb tècniques de processament d’imatges aplicats a activitats agrícoles,  el projecte Headmouse i Virtual Keyboard que permet utilitzar un ordinador a persones amb problemes de mobilitat i el projecte per ajudar a les persones amb dolor crònic a través de la captació dels impulsos elèctrics del cervell.

Premsa

8 de febrer de 2015

diarisegre

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree