Quatre estudiants de l’EPS inicien el nou curs del Liquid Galaxy Lab al PCiTAL

Posted on febrer 11, 2015 
Filed under Notícies. EPS

IMG_20141119_103453

Quatre estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), Marc González, Ismael Arroyo, Marc Solé i Rafa Duran i un cinquè estudiant convidat, Julio Bondia, han començat el nou curs del Liquid Galaxy Lab del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i Ponent 2002. Els estudiants desenvoluparan projectes entorn a les tecnologies Liquid Galaxy i d’altres de Google, i els presentaran durant les properes setmanes a les beques d’estiu de Google que durant els darrers dos anys ha becat cinc alumnes lleidatans

Google va becar l’any 2013 i el 2014 amb més de 25.000$ un total de cinc estudiants de l’EPS, que havien dut a terme els seus projectes al Liquid Galaxy Lab  [+info]

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree