Francesc Solsona, professor de l’EPS, codirigeix un projecte de la UdL sobre emigració juvenil seleccionat per RecerCaixa

Posted on març 12, 2015 
Filed under Notícies. EPS

emigraciojuvenilUdLCarlesFeixa

FOTO: Obra Social La Caixa

El projecte d’investigació Emigració juvenil, nous moviments socials i xarxes digitals, liderat pel catedràtic d’Antropologia Social de la Universitat de Lleida (UdL) Carles Feixa, rebrà un total de 77.262 euros de finançament del programa RecerCaixa per desenvolupar-se al llarg dels propers dos propers anys.

A més, la recerca compta dos codirectors: el professor de Geografia Humana, Joan Ganau, i el professor d’Informàtica, Francesc Solsona.

001I5XUF - copia

FOTO: Diari Segre

El projecte, vinculat al Centre d’Estudis sobre Joventut i Societat, aplega un total de 25 investigadors de sis departaments de la UdL i vol facilitar informació sobre el procés migratori a tot el jovent que es planteja marxar fora, i fer arribar els resultats als diferents partits polítics i a les parts interessades (stakeholders) perquè puguin entendre millor què està passant entre els joves emigrants i, si escau, prendre mesures per millorar la seua condició.

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree