Final Estatal de la FLL, amb presència dels dos equips classificats a la fase local de Lleida organitzada per l’EPS: Almetronix i Pitalegòrics

Posted on març 17, 2015 
Filed under Agenda

DSC_8740_20q8

La jornada de classificació per a les finals internacionals de la First Lego League es celebrarà aquest diumenge 22 de març, a Santa Cruz de Tenerife en una jornada festiva, organitzada per Fundació Scientia , i en la que més de 300 joves de tot el país , d’entre 10 i 16 anys ,  presentaran els seus projectes científics i competiran amb els seus robots.

La fase local de Lleida, organitzada per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida el passat 21 de febrer, va aportar dos equips a aquesta final estatal, l’equip Almetronix de l’Institut d’Almenar i l’equip Pitalegòrics de l’Institut Els Planells d’Artesa de Segre.

IMG_0005 - copia (2)

S’espera que aproximadament 1.500 persones , entre elles els participants i els seus entrenadors , familiars i amics i públic en general assisteixin a la Gran Final FLL Espanya.

Des de l’Escola Politècnica Superior volem desitjar sort a tots els participants, especialment als representants de la fase local de Lleida!

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree