L’empresa Blackpier, creada per antics alumnes de l’EPS, guardonada amb l’accesit al Premi Smart People with Smart Ideas

Posted on abril 30, 2015 
Filed under Notícies. EPS

20150429_190612

L’empresa lleidatana Blackpier creada per antics alumnes de l’Escola Politècnica Superior de la UdL  ha obtingut l’accesit el premi Smart People with Smart Ideas creat per l’Ajuntament de Lleida i que ahir va lliurar la seva segona edició.

Blackpier, és una empresa de sastreria on-line creada per joves emprenedors lleidatans, que li permet dissenyar i personalitzar el seu vestit i camisa, abrics i accessoris (corbates, cinturons, mocadors, etc.) a mida en menys de 15 minuts amb garantia d’ajust perfecte amb  confeccionats artesanals i amb una configuració il·limitada, ja que ofereix més d’un milió de combinacions possibles i amb tota la comoditat de fer-ho des de la pròpia llar (Enviaments gratuïts a tot el món)

blackpier-es

L’empresa lleidatana de videojocs Plunge Interactive, que manté vincles de col·laboració regulars amb l’EPS,  ha obtingut el premi Smart People with Smart Ideas i  també hi ha hagut una menció especial a l’SmartCAT, l’estratègia Smart de Catalunya que impulsa la Generalitat.

Els guardons Smart People with Smart Ideas distingeixen persones, empreses o entitats que, a partir de les seves idees i de l’ús intel·ligent i innovador dels mitjans tecnològics i dels serveis que permeten aquests mitjans i les telecomunicacions, han ideat nous conceptes, productes i serveis que generen millores i transformacions en la vida de les persones i la societat o que han incidit de forma significativa i innovadora en el mercat.

El guardó vol estimular la innovació i l’emprenedoria. Premia la capacitat de convertir una idea en un producte, servei o procés concret, aplicat en algun àmbit de la realitat, basant-se en l’ús de les noves tecnologies i serveis, i que aquesta idea afavoreixi un canvi de paradigma i una millora en el dia a dia de les persones.

El jurat del premi l’han integrat Joan Majó (empresari, enginyer industrial i ex-ministre d’Indústria), Jordi Marín (director general a Catalunya de Microsoft), Josep Varela (president del Consell Assessor per a la Societat de la Informació de la ciutat de Lleida) i Ferran Badia (president del Consell Assessor de la Ciència de la ciutat de Lleida).

En compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual, podeu trobar el pdf d’aquesta notícia al Recull de Premsa de l’Oficina de Premsa de la UdL: http://www.udl.cat/serveis/oficina/Recull-de-Premsa.html

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree