El Grau en Enginyeria Informàtica de l’EPS de la UdL ocupa al 100% dels seus titulats

Posted on agost 24, 2015 
Filed under Notícies. EPS

Segons dades de l’Agència de Qualitat Universitària de l’any 2014 publicades recentment, la titulació de Grau en Enginyeria Informàtica de la UdL que s’imparteix a l’Escola Politècnica Superior, es la titulació amb l’índex d’inserció laboral més gran de tota la UdL. De fet l’ocupabilitat dels graduats en Enginyeria Informàtica per la UdL el curs 2013-14 va ser del 100%.

L’EPS complementa els estudis del Grau en Enginyeria Informàtica amb els estudis de Màster en Enginyeria Informàtica que aquest curs 2015-16 incorporen la Formació Dual com a novetat a nivell estatal  [+ info] , així com dobles titulacions internacionals; En concret una Doble Titulació de Màster en Enginyeria Informàtica - Master Degree in Computational Science amb l’ITB Institut Teknologi Bandung (Indonèsia) i la Crandfield University (Regne Unit)

Captura3

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree