En3UdL – Engineering · Enthusiasm · Entrepreneurship

Posted on setembre 30, 2015 
Filed under Agenda

encubeUdl_A4_horaris

El Consell de l’Estudiantat de l’Escola Politècnica Superior organitza el proper 15 d’octubre En3UdL Engineering · Enthusiasm · Entrepreneurship, unes jornades en format multi-trackon l’emprenedoria i l’enginyeria van de la mà.

Així mateix, si vens a la Jornada En3UdL podràs gaudir en directe d’un cotxe elèctric Tesla Sp85

tesla

El Tesla Model S és un liftback elèctric fabricat per Tesla Motors, que va iniciar els seus lliuraments al mercat nord-americà el 22 de juny de 2012 convertint-se en l’automòbil elèctric de sèrie amb major autonomia: el model base (70 kWh i 320 CV) té una autonomia de 370 km i una acceleració de 0 a 100 km / h de 5,8 segons, mentre que el model P90D (90 kWh i 772 CV) accelera de 0 a 100 km / h en 3 segons i té una autonomia de 427 km

Fins al tercer trimestre de 2015 les vendes acumulades globals del Tesla Model S van arribar a les 89.908 unitats.

Podeu fer la inscripció per tal d’obtenir un crèdit de matèria transversal i obtenir tota la informació AQUÍ

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree