Mobilitat EPS: Presentació de la Hochschule Esslingen University of Applied Sciences (Alemanya)

Posted on setembre 30, 2015 
Filed under Agenda

logo_en images

El proper dimecres dia 7 d’octubre a les 14:00h a l’aula 2.03 de l’EPS es durà a terme la presentació  de la Hochschule Esslingen University of Applied Sciences d’Alemanya (http://www.hs-esslingen.de/en/) a càrrec de Diana Budde, en el marc de les accions associades al Programa de Mobilitat de l’EPS-UdL.

Aquesta institució està ubicada a l’estat de Baden-Wurtemberg, sent Stuttgart la capital, i amb una zona molt industrialitzada i amb un gran sector de l’automòbil.

La Hochschule Esslingen té una bona varietat d’oferta acadèmica en anglès, i possiblement es podran realitzar pràctiques en empreses alemanyes, això sí, amb un mínim de coneixements de l’idioma, tot i que també és possible cursar cursos d’alemany allí.

Trobareu l’oferta acadèmica en anglès a: http://www.hs-esslingen.de/en/the-university/central-services/international-office/incomings-exchange/module-descriptions/courses-taught-in-english.html.

Es tracta d’una xerrada força interessant per a tots els estudiants del GEM, GEI, GEIIADE i GEEIA, i també el Màster en Enginyeria Industrial.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree