Xerrada Plunge interactive: Introducció a la programació de videojocs amb Unity

Posted on setembre 30, 2015 
Filed under Agenda

plunge-inter

El proper dijous, 8 d’octubre en Xavier Arias, CTO de l’empresa Plunge Interactive, durà a terme una xerrada a l’Escola Politècnica Superior sota el títol: Introducció a la programació de videojocs amb Unity

La xerrada es realitzarà a partir de les 12:00h a l’aula 2.01 de l’EPS i malgrat s’adreça especialment als estudiants d’enginyeria informàtica, es oberta a tothom.

Plunge Interactive, es una empresa dedicada principalment a la creació de videojocs per a plataformes mòbils. Plunge es va fundar fa quatre anys per un equip de joves experts en el món dels videojocs. Al seu portafoli destaquen títols que han conquerit les primeres posicions arreu del món i amb milions de descàrregues. El 80% del seu mercat és als Estats Units. Actualment, les oficines concentren prop de 30 professionals, majoritàriament programadors, però també artistes, testers i dissenyadors.

promo_1000x800

Aquest passat mes d’abril l’empresa lleidatana de videojocs ha obtingut el premi Smart People with Smart Ideas creat per l’Ajuntament de Lleida convertint-se en un dels millors exemples d’empreses d’emprenedors que ha sorgit del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

Promotional_A

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree