Primera tutoria del Programa Nèstor per als estudiants de primer curs de l’EPS

Posted on octubre 20, 2015 
Filed under Agenda

nestor

Maite Grau, Coordinadora del Programa Nèstor a l’EPS convida a tots els estudiants de primer curs de l’Escola a la primera reunió de tutories que es durà a terme el proper dijous 22 d’octubre, en l’horari següent:

GEEIA – matí: 11h.
GEEIA – tarda: 14:30h.
GEM – matí: 11h.
GEM – tarda: 14:30h.
GEI: 12h.
DGEIADE: 12h.
GAT: 12h.
.

Podeu consultar a quin grup esteu assignats i a quina aula es realitza la vostra reunió AQUÍ

Volem aprofitar aquesta ocasió per recordar-vos que les tutories és un programa d’acompanyament a l’estudiant en tota la seva estada a la universitat i que permet resoldre problemes concrets que no es poden solucionar per cap altre camí. En aquesta primera reunió us trobareu amb el vostre tutor qui serà l’enllaç amb aquest programa.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree