Actualització i ampliació del sistema de pantalles d’informació de l’EPS

Posted on octubre 29, 2015 
Filed under Notícies. EPS

pantalles

Aquesta setmana s’han dut a terme diverses tasques relacionades amb l’actualització i ampliació del sistema de pantalles d’informació de l’EPS que compleixen la funció d’informar dels esdeveniments més destacats (tinguin o no caràcter docent) que han d’esdevenir properament a l’EPS, la UdL o la ciutat i que poden ser d’interès per la comunitat educativa del centre [veure imatges adjuntes]. En concret s’han realitzat les següents tasques:

- Instal·lació d’un nou software de gestió de la informació
- Adequació del punt d’informació del vestíbul de l’EPS
- Instal·lació d’un nou punt d’informació a la zona d’estudi de la planta soterrani de l’EPS

- Instal·lació d’un nou punt d’informació al vestíbul de l’edifci CREA

Així mateix, volem aprofitar per recordar-vos que des de l’Escola s’impulsen altres eines amb l’objectiu de mantenir una comunicació directa, fluïda i constant entre totes les persones que formem part de l’EPS (Estudiantat, PDI, PAS i Antics alumnes): La web de l’Escola, el Bloc de Notícies de l’EPS, que enllaça directament a la web de l’Escola  i, on us hi podeu subscriure (RSS web EPS), el Twitter, el Facebook, canal de YouTube i el Butlletí Informatiu EPS que cada mes s’envia als membres de l’Escola, als antics alumnes i a les empreses col·laborades.

Per disposar d’una informació actualitzada necessitem la vostra col·laboració: si disposeu de qualsevol informació vinculada a l’activitat de l’Escola de la que en vulgueu fer difusió, o simplement d’informació que cregueu que pot interessar a la resta de la comunitat universitària, no dubteu a enviar-la a l’adreça:  info@eps.udl.cat

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree