Presentació de resultats de la Càtedra d’Accessibilitat a les TIC de la Universitat de Lleida

Posted on novembre 2, 2015 
Filed under Agenda

rrwrwtr

El proper dimarts 3 de novembre, a partir de les 11:30h, tindrà lloc a la sala de Graus (2.03) de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) l’acte de Presentació de resultats de la Càtedra INDRA amb la presència del Magnífic Sr. Roberto Fernández, Rector de la Universitat de Lleida, el Sr. Manel Brufau, director de Indra a Catalunya, el Sr. Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco i el Sr. Francesc Giné, director de l’EPS.

El projecte, s’emmarca dins la Càtedra d’Accessibilitat de persones discapacitades a les TIC, Indra - Fundació Adecco, 2006-2015

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree