Sergio Callen, antic alumne de l’EPS, reconegut als USA per la seva contribució a la industria del transport públic

Posted on novembre 3, 2015 
Filed under Notícies. EPS

Sergio_Callen.55cbaf580264f

Sergio Callen, antic alumne d’Enginyeria Tècnica Industrial especialitat Mecànica de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) entre els anys 1999 i 2003, ha estat recentment guardonat als Estats Units amb el premi Mass Transit’s Top 40 Under 40 atorgat per la revista especialitzada Mass Transit Magazine en reconeixement als joves professionals menors de 40 anys per les seves contribucions i la seva capacitat d’innovació, lideratge i compromís en la indústria del transport públic.

Sergio Callen treballa actualment l’empresa Atkins a Nova York com a gerent de desenvolupament de negocis per al transport ferroviari i trànsit d’Amèrica del Nord i s’encarrega del desenvolupament de projectes de disseny conceptual i de detall, així com de la definició dels paràmetres tècnics i d’explotació i requisits (treball de la pista, del sistema aeri de contacte, material rodant, ventilació de túnels, protecció contra incendis, operacions, manteniment, sistema de control de trens, i de les comunicacions del sistema) per a diversos projectes ferroviaris clau a Amèrica del Nord.

Abans d’unir-se a Atkins, Sergio va treballar per Ardanuy on va realitzar el disseny d’enginyeria ferroviària per a trens d’alta velocitat, metro, rodalies, i els projectes de metro lleuger, incloent el d’Ottawa (Canadà), Dublín (Irlanda), el metro Línia Nord de Moscou (Rússia), entre altres.

20151102103116444

DIARI SEGRE 01/11/2015

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree