El sector tecnològic despunta a Espanya amb una taxa de contractació del 61%

Posted on novembre 11, 2015 
Filed under Notícies. EPS

salarios-sector-tic-reasonwhy.es_

Antal International, companyia experta en la recerca i selecció de personal especialitzat, confirma en el seu últim estudi que el sector tecnològic despunta al nostre país amb una taxa de contractació del 61%, fet que suposa una important pujada de 33 punts respecte al semestre anterior, segons publica la web Equipos & Talento.

Aquesta dada posiciona el sector TIC com un dels sectors amb major activitat de contractació a Espanya. A nivell internacional el sector tecnològic se situa també entre els tres més beneficiats, superant només en sis punts la mitjana espanyola.

A més, les previsions apunten que seguirà millorant, convertint-se així en un dels sectors amb millors perspectives de futur de cara als propers anys. Aquest context ha portat a les companyies a buscar professionals amb perfils molt especialitzats i amb unes aptituds molt concretes. Analistes, programadors i dissenyadors en solucions de mobilitat, comerç electrònic i digital, així com especialistes en cloud computing i Big Data són les posicions més demandades actualment.

La majoria d’aquests llocs de treball derivats de l’evolució tecnològica exigeixen una formació molt específica i necessiten cert nivell d’experiència i maduresa laboral. De fet, la Unió Europea ja ha destacat que al voltant de 850.000 llocs de treball no es poden cobrir aquest any per falta de professionals suficientment preparats.


Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree