Luisa F. Cabeza, ponent del primer TEDx Lleida

Posted on novembre 11, 2015 
Filed under Agenda

TEDxLleida1-e1447237826294-mhwyvtnn9xe5wpkzavndr7kf4lv5q0bha6l1zdfl4o

El dia 12 de novembre de 2015 a les 16:00 h gaudirem del primer TEDx de les nostres terres a l’auditori de Cap Pont de la UdL. No volem que ningú es quedi sense gaudir d’una experiència TEDx i podreu visualitzar tot l’esdeveniment per streaming en rigorós directe AQUÍ

Seguint l’esperit TED de difondre idees que valen la pena, TEDx és un programa d’esdeveniments locals autoorganitzats que reuneix diverses persones per a compartir una experiència TED. Als esdeveniment TEDx es combinen visualitzacions de vídeos de TED Talks amb oradors locals fent conferències en directe. L’objectiu és provocar discussions profundes i,  d’aquesta forma, generar connexions entre el grup d’assistents, seguidors i oradors.

Aquests esdeveniments locals autoorganitzats utilitzen la marca TEDx, on la “x” significa: Esdeveniment organitzat independentment.

L’any 2015, l’organització TED ha concedit la primera llicència per a fer un esdeveniment TEDx a la ciutat de Lleida.

TED és una organització sense ànim de lucre dedicada a difondre idees (Idees Worth Spreading). Va començar com una conferència a Califòrnia l’any 1984, des de llavors, TED ha crescut per donar suport a les idees que canvien el món amb multitud d’iniciatives.A les conferències TED es demana als principals pensadors i creadors del món donar una xerrada sobre les seves vides o la seva forma de veure el món.

TEDxLleida està organitzat per un equip sense cap ànim de lucre. Els uneix la necessitat contínua d’aprendre, l’actitud inquieta i l’ànim emprenedor. No sols tenen la intenció d’organitzar TEDxLleida cada any, si no que tenen altres propostes que mantindran aquest esperit tot l’any, sobretot entre els més joves, que són el nostre futur.

Luisa-F.-Cabeza-e1444911849993

En aquesta primera edició a Lleida hi participa coma a ponent Luisa F. Cabeza, Catedràtica laboral d’universitat del departament d’Informàtica i Enginyeria Industrial de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. Cap del grup de recerca GREA Innovació Concurrent, grup consolidat SGR i centre TECNIO.

Podeu consultar la llista completa dels ponents del TEDx Lleida AQUÍ

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree