Les empreses del Parc Científic de Lleida relacionades amb el sector TIC cerquen personal qualificat

Posted on novembre 12, 2015 
Filed under Notícies. EPS

Presentación1

L’edició d’avui 12 de novembre de 2015 del Diari Segre informa que les empreses ubicades al Parc Científic i Agroalimentari de Lleida ofereixen actualment una seixantena de llocs de treball relacionats directament amb el sector TIC.

La gran majoria d’empreses ubicades al PCiTAL  han crescut molt en els darrers anys o bé es troben en un moment d’expansió ja que el sector de les TIC ha estat un dels sectors on menys s’ha notat la crisi econòmica. En aquest sentit cal destacar l’impuls d’empreses ubicades al Parc com GFT que ha passat de 70 a 120 treballadors aquest darrer any, o Indra que preveu augmentar el 2016 la seva plantilla dels 370 empleats actuals a 400.

http://www.parcteclleida.es/empreses/capcalera.gif

Tot i que les empreses prefereixen contractar personal arrelat al territori, molt cops han hagut de recórrer a fora de Catalunya i fins hi tot d’Espanya per poder cobrir les necessitats de contractacions. En aquest sentit l’Escola Politècnica Superior de la UdL, vertader viver de futurs treballadors del Parc en l’àmbit de les TIC, fa anys que treballa per inculcar al jovent de Lleida la passió per les vocacions científiques i en concret per l’enginyeria  informàtica, l’enginyeria industrial i l’arquitectura tècnica. Concretament, i en consonància amb el que s’explicava anteriorment, els titulats en el Grau en enginyeria informàtica per l’EPS de la UdL són un col·lectiu amb un índex del 100% d’ocupabilitat laboral segons dades de l’AQU del 2014.

En global, el Parc compta amb més de 80 empreses i supera el 1.400 treballadors.

En compliment de la Llei de Propietat Intel·lectual, podeu trobar el pdf d’aquesta notícia al Recull de Premsa de l’Oficina de Premsa de la UdL: http://www.udl.cat/serveis/oficina/Recull-de-Premsa.html

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree