Reunió informativa programa Erasmus+ i Mobilitat UdL

Posted on novembre 18, 2015 
Filed under Agenda

Cartell mobilitat SM

El proper dijous dia 26 de novembre, a les 12:00 a l’aula 0.01 de l’EPS tindrà lloc una reunió informativa amb l’objectiu d’informar sobre el programa Erasmus+  i el Programa de Mobilitat propi de la UdL a tot l’estudiantat, així com  resoldre els dubtes, problemes i qüestions diverses que puguin sorgir en referència a la mobilitat, els destins, etcètera.

Entre les diverses destinacions que trobareu en les dues convocatòries de mobilitat (Erasmus+ i Programa de Mobilitat de la UdL (aquest ja obert), n’hi haurà una de nova, la Silesian University of Technology (Polònia).

Us animem a que aprofiteu aquesta oportunitat que l’EPS i la UdL us ofereix!

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree