La 5a edició de la FLL Lleida necessita voluntaris! Vols participar-hi? Inscriu-te i aconsegueix 2 ECTS de matèria transversal!

Posted on desembre 11, 2015 
Filed under Notícies. EPS

Crida voluntaris FLL

Com ja sabeu s’apropa la data de celebració de la cinquena edició del Torneig FIRST LEGO League de les terres de Lleida organitzat per l’Escola Politècnica Superior (20 de febrer de 2016).

Aquest any, el repte es Trash Trek Buscar noves formes de gestionar els residus i com la FLL de Lleida no para de créixer, aquest any tenim més de 25 equips inscrits i, per primer cop, també organitzarem la FLL Junior per a joves de 6 a 9 anys, en una jornada intensa per als nostres participants però també per als voluntaris que són qui fan que tot això sigui possible.

El repte més gran ara és reclutar els VOLUNTARIS necessaris per fer del dia del torneig un dia memorable per als més de 275 nens i nenes que hi participaran i les seves famílies i amics.

A més aquest any els alumnes de la UdL que hi participin com a voluntaris podran gaudir de 2 ECTS de Matèria Transversal !!! Necessitem reclutar més Jutges, més Àrbitres, més Flouters i més Voluntaris per donar informació, atendre el registre, la zona lúdica, les zones de seguretat i trànsit, etc.

Podeu enviar aquesta informació a tothom que coneixeu que pugui estar interessat en participar: un veí, un familiar, la parella, un amic o amiga, a qui vulgueu…

Tot aquells que vulgueu participar només cal que ompliu el formulari:

http://goo.gl/forms/qWYV3H7oXl

Trobareu tota la informació actualitzada de la FLL Lleida, al bloc específic dedicat a l’esdeveniment (http://fll.blogs.udl.cat/) així com a la pàgina web i les xarxes socials de l’Escola Politècnica Superior

Contacte:

Josep Lluís Lérida
Cap de Voluntaris FLL-LLEIDA
Correu: jlerida@diei.udl.cat
Telèfon: 973 702729

Logo-FLL-2015-7b721f51-300x254

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree