Reunió Informativa sobre les beques Google Summer of Code 2016

Posted on gener 16, 2016 
Filed under Agenda

Google Summer of Code 2016

El divendres 22 de gener de 2016, a les 12:00 a la Sala de Graus de l’EPS, tindrà lloc una reunió informativa sobre les Beques Google Summer of Code 2016.

El programa Google Summer of Code ofereix als estudiants la possibilitat de treballar i aprendre amb programari lliure durant un període de tres mesos a l’estiu, rebent més de 5.000 euros pel seu treball.

Aquest programa de Google, des de la seva creació l’any 2005, ha reunit més de 9.000 estudiants de gairebé un centenar de països de tot el món. Els sol·licitants que siguin acceptats estaran aparellats amb un o diversos mentors dels projectes participants, augmentant d’aquesta manera les oportunitats d’aconseguir en el futur una ocupació relacionat amb la seva activitat acadèmica.

Des de fa 3 anys i de la mà del Google Developers Group Lleida  i el Liquid Galaxy Lleida, diversos alumnes de l’Escola Politècnica Superior ha estat seleccionats per gaudir d’una d’aquestes beques [2015] [2014] [2013]

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree