L’EPS ofereix 3 de les 5 carreres més demandes per les empreses: Enginyeria Tècnica Industrial, Enginyeria Industrial i Enginyeria Informàtica

Posted on gener 29, 2016 
Filed under Notícies. EPS

personal-seleccion-rrhh_hi

Adecco ha realitzat un informe de les carreres més demandades pels alumnes espanyols en relació amb les seves sortides professionals amb l’objectiu d’intentar orientar i ajudar els alumnes que estiguin a punt de fer el salt a la universitat.

Com es habitual en aquests darrers anys, la titulació que més demanden les empreses és Administració i Gestió d’Empreses (ADE) que arriba a un 7,5% de la demanda d’ocupació. En segon lloc es troba la carrera d’Enginyeria Tècnica i Industrial que arriba al 5,6% de la demanda del mercat, seguida en tercer lloc, per l’Enginyeria Industrial. La quarta posició l’ocupa l’Enginyeria Informàtica.

Cal remarcar que les les 5 primeres titulacions demandades per l’empresa, 3 es poden cursar a l’Escola Politècnica Superior de la UdL: Enginyeria Tècnica Industrial (Grau en Enginyeria Mecànica i Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Màster en Enginyeria Industrial i Màster en Enginyeria Informàtica)

La llista completa de les 20 carreres universitàries més demandades per les empreses es:


1. Administració i Direcció d’Empreses
2. Enginyeria Tècnica Industrial
3. Enginyeria Industrial
4. Enginyeria Informàtica
5. Ciències Empresarials
6. Economia
7. Dret
8. Enginyeria Tècnica Informàtica
9. Enginyeria de Telecomunicacions
10. Relacions Laborals
11. Investigació i Tec. De Mercat
12. Medicina
13. Farmàcia
14. Química
15. Enginyeria  Automàtica i Electrònica Industrial
16. Enginyeria Tècnica Telecomunicacions
17. Biologia
18. Enginyeria Organització Industrial
19. Matemàtiques
20. Enginyeria Electrònica

Share

Comentaris2 Responses to “L’EPS ofereix 3 de les 5 carreres més demandes per les empreses: Enginyeria Tècnica Industrial, Enginyeria Industrial i Enginyeria Informàtica”

 1.  Samuel García on febrer 2nd, 2016 17:31

  Bona tarde,

  M’agradaría trobar el plá d’estudis i el programa d’assignatures de la antiga carrera: Ingeniería Técnica Mecánica, ja que la necesito per convalidar el titol a Chile.

  Gracies,
  Samuel

 2.  l4372062 on febrer 4th, 2016 09:16

  Bon dia,
  Trobaràs el Pla d’estudis d’ETIM, i de la resta de titulacions extingides, en aquest enllaç: http://www.eps.udl.cat/info_acad/plaestudis/plaestudis_plaantic.html
  Salutacions, que vagi molt bé per Xile

Leave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree