Continuen a bon ritme les obres del projecte “Emsimision Training Medical Center”, a Ouagadougou, Burkina Faso

Posted on febrer 25, 2016 
Filed under Notícies. EPS

IMG-20160128-WA0000

Les obres de construcció del primer mòdul d’habitatge que formarà part del centre mèdic “Emsimision Training Medical Center” a Uagadougou (Burkina Faso) continuen a bon ritme.

IMG-20160219-WA0000

Com ja us vam informar a començament del mes de gener (+ INFO), voluntaris dirigits a Uagadougou per Eduard Zafra, arquitecte Tècnic graduat a l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) continuen treballant de valent per acomplir l’objectiu de dotar aquesta zona de la capital de Burkina Faso d’un centre mèdic.

IMG-20160218-WA0000

El projecte, que compta amb finançament de l’Oficina de Desenvolupament i Cooperació i el Consell Social de la UdL i la col·laboració de la contrapart local Emsimision, la Fundació Lleida Solidària i l’associació Domoterra, està dirigit Lídia Rincón, doctora arquitecta i professora lectora de l’EPS) de la UdL.

IMG-20160220-WA0000

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree