L’EPS, el 3r centre amb més visitants en la JCO per a les Famílies de la UdL

Posted on febrer 25, 2016 
Filed under Agenda

IMG_0250

El proper dissabte 5 de març tindrà lloc a l’Escola Politècnica Superior la Jornada de Campus Oberts per a Famílies de la UdL.

La JCO per a Famílies s’adreça justament a les famílies d’estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior de Lleida i comarques i de la Franja de Ponent, amb l’objectiu de donar a conèixer la UdL i proporcionar un primer contacte amb l’entorn universitari on es desenvolupa la vida acadèmica i vivencial dels estudiants als pares i mares dels futurs alumnes universitaris, informar sobre els estudis que s’imparteixen en els centres universitaris, així com dels serveis i les prestacions que ofereix la UdL.

La jornada es desenvoluparà en dos torns (10h i 12h). En aquests torns les persones interessades poden conèixer els estudis que ofereix l’EPS i visitar-ne les instal·lacions. La durada prevista de l¡activitat és d’una hora i mitja.

La UdL acollirà la visita de 488 persones de 164 famílies en la primera sessió de la 12a Jornada de campus oberts que es farà aquest dissabte. Per primer cop, el Servei d’Informació i Atenció Universitària (SIAU) ha programat dues sessions per a pares i mares de futurs alumnes. La segona serà el pròxim 7 de maig, més a prop del període de preinscripció. L’any 2015 van prendre part en la iniciativa 531 persones de 184 nuclis familiars.

El centre que rebrà més visites és la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (137), seguida per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (120) i l’Escola Politècnica Superior (97).

INSCRIPCIÓ per Web

Localitzacions dels centres de la UdL

Servei d’Informació i Atenció Universitària
C. Jaume II, 67 bis
25001 Lleida
Tel. 902 507 205
Fax 973 003 591
jornadapares@seu.udl.cat

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree