Seminari INSPIRES a càrrec del Dr. Ramon Costa Castelló

Posted on abril 7, 2016 
Filed under Agenda

image_preview

En el marc del Seminari del Centre de Recerca INSPIRES, el proper 14 d’abril a les 12:00 hores a la Sala de Graus de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, tindrà lloc la xerrada:

Principis de la teoria/enginyeria  de control (aplicacions interactives i  els laboratoris virtuals/remots). Repetitive Control /Iterative Learning Control. Control de Piles de Combustible (aplicacions de CHP). Control de microxarxes (gestió d’energia)

a càrrec del Dr. Ramon Costa Castelló, de l’Institut d’Organització i Control de Sistemes Industrials (IOC) del Departament d’Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial (ESAII) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Us animem a participar-hi!

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree