UDC Class als alumnes de 3r curs del GEI a càrrec de Siân Lindley

Posted on abril 7, 2016 
Filed under Agenda

IMG_2335

Aquesta setmana està visitant l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida(UdL), mitjançant Convocatòria del Programa d’Ajudes per afavorir a la internacionalització de la UdL, la investigadora Siân Lindley del grup Human Experience & Design (HXD) de Microsoft Research a Cambridge (UK)

Aprofitant la rellevància d’aquesta investigadora s’ha programat una sèrie d’activitats dirigides especialment als alumnes de Grau d’Enginyeria Informàtica:

Dia: divendres 8 d’Abril de 2016
Lloc: aula 2.01 EPS
Hora. 09:00

UCD class – Classe de l’assignatura Disseny Centrat en l’Usuari de 3r curs del Grau en Enginyeria Informàtica

2-hour lecture in English on aspects of Human-Computer Interaction related to your current research, which focuses on how technology is influenced by the social context in which it is situated, to those undergraduate students enrolled in the User-Centred Design course in the third year of the Degree of Computer Science.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree