II Fira MEINF SKILLS a l’EPS

Posted on abril 28, 2016 
Filed under Notícies. EPS

IMG_2594

Ahir es va realitzar la II Fira MEINF-SKILLS. Una Fira dirigida principalment als alumnes de 4t curs del Grau en Enginyeria Informàtica, així com als titulats, tant de Grau en Enginyeria Informàtica com d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes, i Enginyers Informàtics, però també obert a qualsevol alumne o titulat d’altres titulacions que vulguin, el curs 2016-17, cursar el Màster en Enginyeria Informàtica a l’Escola Politècnica Superior de la UdL (MEINF).

En la Fira MEINF-SKILLS van participar diversos professor i alumnes actuals del  Màster en Enginyeria Informàtica amb l’objectiu d’informar i aclarir dubtes als futurs estudiants.

També es van dur a terme diversos tallers pràctics de competències del Màster.

Imatges

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree