InvelonTechnologies, start up creada per un alumne de l’EPS, guanyadora del centre Yuzz Lleida amb el projecte d’una pròtesi biònica 3D

Posted on juny 21, 2016 
Filed under Notícies. EPS

yuzz2

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

La start up Invelon Technologies, creada per l’estudiant del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l’EPS John Amin i en Joan Folguera, estudiant del Grau d’ADE, va ser ahir guardonada pel centre Yuzz Lleida en el seu programa “Joves amb idees” gràcies al seu innovador projecte de fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D a preu low cost amb el que estan treballant i en les que utilitzen les tecnologies d’impressió i escaneig 3D, fan una replica i posen els components interns (la mecànica i electrònica), després la cobreixen de silicona i se li dóna la pigmentació i tots els detalls que fa que la pròtesis sembli humana.

Invelon Technologies, és una empresa de recent creació especialitzada en la creació i impuls de tot tipus de projectes Innovadors, relacionats amb programes d’Investigació, desenvolupament i Innovació Tecnològica i impressió 3D ofereixen solucions a empreses 4.0.  Actualment a més de treballar en la fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D, també ofereixen el servei de consultoria tecnològica, amb assessorament en qualsevol tipus d’empreses en l’elecció de maquinària adaptable a les necessitats reals, solucions tècniques de dubtes relatius a maquinària i reparacions al sector de la impressió 3D, i disseny de components incorporables en fabricació a mesura de maquinària que efectuï els procediments establerts. Des d’aquest any Invelon Technologies s’ha instal·lat al Centre Europeu d’Empreses i Innovació del Ceeilleida situat al Complex de la Caparrella. Cal destacar que recentment s’han fusionat amb l’empresa Tr3sDland Lleida i col·laboren amb DQbito Biomedical Engineering, especialistes en biomaterials per a l’àmbit de la medicina.

CladGwgWQAAnBmF.jpg large

YUZZ és un programa dirigit a joves d’entre els 18 i 30 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. Una vegada finalitzat el procés de formació i assessorament, els millors joves de cadascú dels centres YUZZ realitzaran un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d’innovació en l’àmbit de les noves tecnologies. A més, els tres millors projectes de tot el país rebran una dotació econòmica per ajudar-los a posar en marxa el seu negoci: 30.000€ per al primer premi, 20.000€ per al segon i 10.000€ per al tercer.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree