INDRA i FUNDACIÓ UNIVERSIA. Ajuts a projectes de recerca en tecnologies accessibles per a persones amb discapacitat

Posted on octubre 24, 2016 
Filed under Agenda

Ajuts tecnologies accesibles

Indra i Fundació Universia llancen una Convocatòria d’Ajudes a Projectes de Recerca en Tecnologies Accessibles per a persones amb discapacitat.

La iniciativa, adreçada al sistema universitari espanyol, donarà suport a nous projectes d’innovació que desenvolupen solucions tecnològiques, des de programari a dispositius, instruments o equips, que millorin la qualitat de vida i la inclusió laboral d’aquest col·lectiu.

Entre les propostes rebudes, s’escolliran i finançaran tres projectes en base al seu innovació i excel·lència tecnològica, a l’impacte real i utilitat de la solució plantejada per a les persones amb discapacitat, així com la seva gratuïtat o baix cost per als usuaris, entre d’altres criteris.

El termini per participar a la convocatòria està obert des d’avui 10 d’octubre fins al pròxim 15 de novembre i les bases i el formulari de sol·licitud estan ja disponibles a al portal www.tecnologiasaccesibles.com.

Més informació: www.fundacionuniversia.net/

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree