World Wide EPS Meeting. 2a edició de la trobada internacional d’universitats

Posted on octubre 28, 2016 
Filed under Agenda

Presentación1

Els propers dies 17, 18 i 19 de novembre de 2016, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida organitza el segon World Wide EPS Meeting (WWEPS).

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida considera el procés d’internacionalització del centre un aspecte primordial, tant per la seva pròpia implantació i consolidació com a centre de referència com per al futur professional del seus estudiants. Aquest procés ens ha de permetre afrontar el futur amb optimisme i amb una visió global i oberta al món.

Els futurs professionals sorgits de l’Escola Politècnica Superior han de ser capaços d’afrontar amb les màximes garanties d’èxit els seus futurs reptes laborals, comprendre i visualitzar de forma global les autèntiques i excel·lents oportunitats laborals que s’ofereixen a escala europea i mundial.

Aquesta voluntat d’internacionalització se centra en quatre grans línies d’actuació: La internacionalització de la institució en tots els seus àmbits d’actuació (docència, recerca i transferència), la internacionalització de tots els membres de la comunitat universitària, la internacionalització de la recerca i la transferència i la consolidació de destinacions internacionals sòlides i de gran qualitat per al nostre alumnat.

Justament és en aquesta última línia d’actuació en la que s’emmarca el World Wide EPS Meeting.

Es tracta d’una trobada internacional d’universitats amb les que l’Escola Politècnica Superior manté vincles de col·laboració amb els següents objectius:

- Aprofundir en aquesta coneixença mútua per tal d’enfortir aquests vincles.

- Incentivar i motivar als estudiants del centre a moure’s, donant-los a conèixer de primera mà, informacions bàsiques de les possibles destinacions de mobilitat internacional de que disposen.

- Crear i enfortir les sinergies existents, tant a nivell docent com a nivell de recerca amb les diferents universitats (creació de dobles titulacions internacionals, petició de projectes de recerca conjunts, etcètera).

Aquest acte, organitzat per l’Escola Politècnica Superior pretén, no tan sols tenir repercussió dins de l’àmbit de la Universitat de Lleida, sinó també tenir un abast més global dins de la ciutat. Es pretén mostrar que la ciutat de Lleida és atractiva com a destinació d’estudiants internacionals i, a més,  posseeix el potencial suficient a nivell universitari, empresarial i industrial  per a establir relacions amb d’altres institucions universitàries d’arreu del mon. Així doncs, un dels objectius de la trobada és que les institucions foranies coneguin l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida i la pròpia ciutat, amb l’objectiu de convertir Lleida i la UdL en una destinació de mobilitat internacional de qualitat.

Les universitats participants en aquesta segona edició del World Wide EPS Meeting són:

VIA UC (Denmark)

NOVIA UAS (Finland)

UFSCAR (Brazil)

University of Modena and Reggio Emilia (Italy)

Dzemal Bijedic University (Bosnia & Hercegobina)

FACENS (Brazil)

University West (Sweden)

Fontys University of Applied Sciences (The Nederlands)

Instituto Politécnico da Guarda (Portugal)

University of Celaya (Mexico)

Silesian University of Technology (Poland)

Centro Universitário Newton Paiva (Brazil)

Autonomous University of Nayarit (Mexico)

Programa

WWEPSMEETING

.
Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree