L’EPS protagonista als “III Premios Emprendimiento Iberus – CLH” que desvetllarà els guanyadors en un acte a la UdL

Posted on novembre 24, 2016 
Filed under Agenda

Capturafwfr

Tres projectes gestats a l’Escola Politècnica Superior de la UdL han estat seleccionats entre els projectes finalistes per passar a la segona fase del Programa de premis a l’emprenedoria Iberus – CLH  – Emprende.

En la modalitat Generador d’Idees de Negoci basades en coneixement han estat escollits el projecte Omnisurface (també guanyador de Las ideas se mueven de Endesa, 2n premiat del Concurs Idea de desenvolupament d’idees de negoci innovadores de la UdL  i finalista en l’edició 2016 del Programa Santander YUZZ per a joves amb idees), impulsat per Oriol Liarte i Adrià Mateo (estudiants del màsteren Enginyeria Industrial a l’EPS) i Joel Rosell (estudiant d’ADE) i , i el projecte E-PigManagement liderat per Esteve Nadal (doctorand del Departament de Matemàtica de la UdL), un projecte d’spin-off de la UdL impulsat per un grup de doctorands i investigadors de l’ETSEA i l’EPS, i inclòs en el Programa UdL-Impuls.

En la modalitat Projecte Empresarial, ha estat seleccionat el projecte Invelon Technologies (guardonat aquest 2016 al Programa Santander YUZZ per a joves amb idees, en la seva edició a Lleida,  i premiat al  Concurs Idea de desenvolupament d’idees de negoci innovadores de la UdL), impulsat per John Amin (estudiant de l’EPS UdL) i Joan Folguera (estudiant d’ADE a la UdL).

La segona fase dels Premis Iberus-CLH Emprende consisteix en la presentació dels projectes davant del jurat dels Premis, que es durà a terme el proper 25 de novembre al Paranimf de la Universitat de Saragossa.

El proper 2 de desembre quan coneixerem als guanyadors dels III Premis Campus Iberus – CLH Emprende en un acte que se celebrarà al Saló Víctor Siurana de l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, en el marc de les XVII Jornades d’Emprenedors i Innovació “Experiències Emprenedores”, d’acord al següent programa:

Capturaddwd

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree